Over ons

Alice Leijten en Svea Reekers zijn de trainers van Superfoods voor MKB. Beide hebben zij jarenlange ervaring op het gebied van marketing- & communicatie en geven ze regelmatig trainingen op het gebied van onder andere SEO, social media en marketingtrends.

Alice Leijten

 Sinds november 2016 heb ik naast mijn vaste dienstverband een eigen onderneming. Met een jeugd op de boerderij heb ik een natuurlijke link met de agrarische sector, veel van de opdrachten die ik doe in communicatie en marketing hebben een link met die sector. De variatie aan opdrachten is groot: projectleiding voor een nieuw te bouwen website, promotie van activiteiten, organiseren van events, opzetten van mediaplanning en advisering voor een doeltreffende communicatiestrategie.

 

 

 

Svea Reekers

Als eigenaar en marketing- & communicatieadviseur van Wefabric ben ik de spil tussen de klant en de diverse specialisten van onze organisatie. Ik ben verantwoordelijk voor de acquisitie, het relatiebeheer en – samen met collega’s op het gebied van grafisch ontwerp, copywriting en social media – voor de uitvoering van de marketing- & communicatieactiviteiten voor relaties.