Workshops voor MKB

Praktische marketingworkshops voor ambitieuze ondernemers die zelf aan de slag willen met marketing

Marketingworkshops voor MKB

Zelf aan de slag met marketing voor jouw bedrijf? Superfoods voor MKB helpt je op weg! Met onze workshops verschaffen we je alle benodigde informatie, stellen we je op de hoogte van de laatste marketingtrends en reiken we je praktische handvatten aan. Zo zet je moeiteloos de geschikte marketingmiddelen in en bouw je met een heldere strategie aan het succes van jouw organisatie!

Dit zijn onze workshops

Alles over marketing

In onze workshops ontdek je alle mogelijkheden voor het inzetten van marketing voor jouw bedrijf. Of het nu gaat om social media of SEO: jij weet er alles over!

De laatste trends

Welke workshop je ook volgt: wij stellen je altijd op de hoogte van de laatste trends op marketinggebied! Zo ben je volledig up-to-date & voldoen jouw marketinginspanningen aan de juiste maatstaven.

Praktische handvatten

Na de workshop zit je  boordevol inspiratie en heb je een begin gemaakt met de implementatie van marketing. En dat niet alleen: we laten je natuurlijk niet naar huis gaan zonder praktisch stappenplan voor het verder uitbouwen van jouw marketingmiddelen!

Workshops

Volg onze workshops

Zo wordt Superfoods voor MKB ervaren

Else Brüll-Lyklema

Eigenaar

Tandartspraktijk De Friese Meren

“De workshop ‘Social media strategie’ bij Superfoods voor MKB was voor mij enorm verhelderend. Naar aanleiding van deze workshop hebben we gekozen om de focus voor onze tandartspraktijk op Facebook te leggen. Met de praktische tips konden we direct aan de slag!”